Τα 3 καλύτερα εστιατόρια για ψάρι στη Μήλο!

Μπορεί να την επιλέξατε ως προορισμό για τις διακοπές σας και να σκέφτεστε ήδη τις διάσημες παραλίες της, αλλά η Μήλος είναι ένα μέρος που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες για καλό φαγητό! Κι επειδή μιλάμε για ελληνικό νησί, θα θεωρήσουμε δεδομένο πως στο πιάτο σας θα φτάσει κάποιος θησαυρός από τη θάλασσα! Δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε τα 3 δικά μας αγαπημένα Seafood Restaurants στο νησί της Αφροδίτης:

Άστακας (Κλήμα, τηλ. κρατήσεων: 2287022134)





Βρίσκεται στο Κλήμα, είναι από τα καινούρια σχετικά μαγαζιά, αλλά έχει ήδη αποκτήσει μεγάλη φήμη! Ο Άστακας είναι ο ορισμός του ελληνικού καλοκαιριού: ψάθινες καρεκλίτσες πάνω στο κύμα, ουζάκι, ψαράκι... το τέλειο σκηνικό! Υποδέχεται έως και 3 φορές την ημέρα τον ψαρά με την ψαριά του και διαθέτει δικό του μποστάνι με κηπευτικά. Δοκιμάσαμε χταποδάκι, γαρίδες σαγανάκι, ένα ασύγκριτα καλό κριθαρότο με μελάνι σουπιάς και την επόμενη μέρα επιστρέψαμε για αστακομακαρονάδα, που επίσης μας άφησε με τις καλύτερες γευστικές εντυπώσεις!


Akrotiri Seafood Obsession (Πολλώνια, τηλ. κρατήσεων: 2287041414)





Είναι το δημιούργημα του 24χρονου Ζαχαρία Μπατζάκα και θα το βρείτε στην Πολλώνια, στο γραφικό λιμανάκι του οικισμού. Η αγάπη για το καλό φαγητό έγινε εμμονή και έπρεπε κάπου να διοχετευθεί. Έτσι ο Ζαχαρίας έφερε στη Μήλο τον executive chef Νίκο Αναγνώστου και μαζί έφτιαξαν ένα μενού με πιάτα ψαριών και θαλασσινών που θα σας χαρίσουν μια από τις ωραιότερες γαστρονομικές εμπειρίες στο νησί! Το Akrotiri έχει άποψη, χαρακτήρα και συγκεκριμένο concept. Συνδυάζει την παράδοση με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα. Υποδέχεται τα παραδοσιακά ψαροκάϊκα καθημερινά, προμηθεύεται για εσάς τα καλύτερα και τα σερβίρει με πινελιές που αποπνέουν μαγειρικές δεξιότητες. Επιλεγμένες ετικέτες κρασιών θα συνοδεύσουν αρμονικά το γευστικό σας ταξίδι στον κόσμο του Akrotiri Seafood Obsession...


Petrinos (Αδάμαντας, τηλ. κρατήσεων: 2287031037)





Ένα ατμοσφαιρικό seafood restaurant σας περιμένει στον Αδάμαντα. Είναι το εστιατόριο που δημιούργησε ο Μανώλης Κυπραίου, ένας άνθρωπος με 25 χρόνια εμπειρία στο χώρο της εστίασης και της γαστρονομίας. Ο Petrinos βρίσκεται πάνω στην παραλία και χαρακτηρίζεται από τη μίνιμαλ διακόσμηση και ένα μεγάλο deck που αποπνέει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα θαλασσινής αύρας. Η κουζίνα του είναι μεσογειακή και περιλαμβάνει πολλά νόστιμα πιάτα, περιλαμβανομένων και μαγειρευτών, αλλά αυτό που πραγματικά θα απολαύσετε είναι τα ψαρικά του! Ξεχωρίσαμε τη γαριδομακαρονάδα και το ριζότο θαλασσινών! 



Μοσχοβολιστά τηγανιτά ψαράκια, ψητά χταπόδια, όστρακα που ευωδιάζουν φρεσκάδα, λαχταριστές μακαρονάδες θαλασσινών... ό,τι βγαίνει από το βυθό της θάλασσας, το γευτήκαμε σε απλές ή πιο δημιουργικές εκδοχές και μείναμε παραπάνω από ικανοποιημένοι. Ώρα να τα δοκιμάσετε κι εσείς!



Desktop έκδοση
Χρησιμοποιώντας το site μας, συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα