Η Σαντορίνη έχει ένα μυστικό. Αλλά ας μην μείνει Μεταξύ μας...

Άνοιξε το 2004 και πολύ γρήγορα έγινε ένα από τα αγαπημένα στέκια των ντόπιων αλλά και των επισκεπτών της Σαντορίνης. Ο ψηλός Κρητικός ιδιοκτήτης του Μεταξύ μας, έγινε γρήγορα γνωστός για το εστιατόριό του και αυτό είναι κάτι που δεν έμεινε κρυφό για πολύ!



Το εστιατόριο Μεταξύ μας βρίσκεται στον οικισμό Έξω Γωνιά και θα κλέψει την καρδιά... και τον ουρανίσκο σας! Γεύσεις από την Κρήτη και τις Κυκλάδες, πιάτα αυθεντικά ελληνικά, μαγειρεμένα με πάθος και με τα πιο αγνά υλικά, συνθέτουν το μενού του "Μεταξύ μας". Όλο το ζητούμενο στις πρώτες ύλες. Ο μάγειρας παρασκευάζει ανάλογα με το τι βρίσκει διαθέσιμο στο νησί ανά εποχή και υμνεί συνταγές που έχουν ιστορία 100 χρόνων! 

Σταθερή αξία και αγαπημένο πιάτο στο Μεταξύ μας, η χοιρινή τηγανιά, που με λίγα υλικά κερδίζει τις εντυπώσεις με τη νοστιμιά της. Αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο τα μόνα που μπαίνουν στο τηγάνι, μαζί με καλής ποιότητας κρέας. Και ο μεζές έτοιμος να συνοδευτεί με Σαντορινιά κρασιά ή άλλες ετικέτες από επιλεγμένα οινοποιεία της Ελλάδας. 







Άλλο αγαπημένο το φιλέτο μοσχάρι με σάλτσα από vinsanto, ένα πιάτο που "δένει" την Κρητική συνταγή με τον χαρακτηριστικό γλυκό οίνο της Σαντορίνης, αλλά και η φέτα με μέλι, ένα ορεκτικό που βγαίνει από την κουζίνα του Μεταξύ μας εδώ και 15 χρόνια σταθερά. 
Δεν λείπουν τα παραδοσιακά φαγητά όπως η φάβα και η ρεβυθάδα, και βέβαια σε έναν τόπο όπως το νησί της Σαντορίνης τα θαλασσινά και τα ψάρια. 

     

Αν κάτι χαρακτηρίζει την κουζίνα του Μεταξύ μας είναι οι υπέροχες γεύσεις και μυρωδιές που όμως προέρχονται από λίγα υλικά. Αυτό μάλλον είναι και το μυστικό της επιτυχίας. Καλές πρώτες ύλες, φρέσκα μυρωδικά και το φαγητό απογειώνεται. Κι αφού λέμε μυστικά, ξέρετε τι μας αποκάλυψε ο κ. Χρυσοχεράκης, ιδιοκτήτης του Μεταξύ μας; Τι είναι αυτό που χρησιμοποιεί και δεν διαπραγματεύεται την ποιότητά του; Το ελαιόλαδο, που είναι δικής του παραγωγής και το αλάτι (!) που είναι αγνό θαλασσινό, χωρίς να έχει υποστεί χλωρίωση και άλλες χημικές διεργασίες. Αλλά αυτό ας μείνει μεταξύ μας... 




Εδώ οι ρακές ρέεουν άφθονες και το κέφι είναι αδιαπραγμάτευτο. Γι' αυτό και το μέρος αυτό έχει γίνει ένα από τα καλύτερα στέκια της Σαντορίνης και ένα must visit spot για γευστικά ταξίδια. 




Για να βρείτε τραπέζι στις δροσερές αυλές του ή στο ατμοσφαιρικό εσωτερικό του, καλέστε έγκαιρα στο 2286031323. 




Διαβάστε περισσότερα για το Μεταξύ Μας εδώ.


Desktop έκδοση
Χρησιμοποιώντας το site μας, συμφωνείτε στη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα