Η πιο όμορφη στο πιο… όμορφο
22-10-2014 09:05
Σαν λαός φημίζονται για την ομορφιά τους. Οι σχέσεις τους με την χώρα μας είναι εξαιρετικές εδώ και πολλές δεκαετίες. Ένας ακόμα λόγος λοιπόν για να επιλέξουν ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της Βόρειας Ελλάδας για να αναδείξουν την πιο όμορφη γυναίκα…
Στο lobby του Porto Carras Meliton 5 αστέρων έγινε ο Διαγωνισμός Ομορφιάς Miss Porto Carras 2014. Η Marija Cetkovic μάγεψε κοινό και κριτική επιτροπή, λίγο περισσότερο από τις 19 συνυποψήφιες της! Όλα τα κορίτσια που περπάτησαν στους εκπληκτικούς χώρους του ξενοδοχείου φορούσαν δημιουργίες της γνωστής Σέρβας σχεδιάστριας Vladanka Celic.
Οι διαγωνιζόμενες φιλοξενούνταν μέρες στο Porto Carras Grand Resort για το Σερβικό Διαγωνισμό Ομορφιάς Miss Serbia & Balkan Beauty, που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι. Οι υπεύθυνοι του διαγωνισμού επιλέγουν το συγκρότημα της Χαλκιδικής για έκτη χρονιά για την προετοιμασία των φιναλίστ των Σερβικών Καλλιστείων, ενώ το 2006 είχε φιλοξενήσει την πρώτη νικήτρια του παγκόσμιου Διαγωνισμού Miss Universe 2006.
Οι παρουσιαστές της βραδιάς με την έναρξη του διαγωνισμού ευχαρίστησαν το Porto Carras Grand Resort για τη μοναδική φιλοξενία που τους παρέχει και τις πολυτελείς εγκαταστάσεις του στις οποίες γίνονται οι φωτογραφήσεις και οι βιντεοσκοπήσεις των φιναλίστ!
Οι φιναλίστ φορώντας φορέματα σε φθινοπωρινές αποχρώσεις, μαγιό και casual denim wear παρέλασαν μπροστά σε κοινό και κριτές δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό. Η ολοκλήρωση του πρώτου μέρους της εκδήλωσης συνοδεύτηκε από μουσικό πρόγραμμα από τον dj Miro και Stephano και το μουσικό ντουέτο της Εριέττας και του Νίκου! Μετά το μουσικό διάλλειμα πήρε το λόγο η πρόεδρος των καλλιστείων κα Vesna De Vinca ευχαριστώντας για άλλη μια φορά το μοναδικό συγκρότημα Porto Carras Grand Resort!
Στο τελευταίο μέρος της βραδιάς η κριτική επιτροπή ανακοίνωσε το όνομα της νικήτριας των καλλιστείων Miss Porto Carras 2014 Marija Cetkovic, η οποία συγκινημένη παρέλαβε το στέμμα από την περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Miss Serbia 2013, Milica Vuklis.
Στη συνέχεια ακολούθησε φωτογράφηση και συνεντεύξεις από το σερβικό και τον ελληνικό τύπο και την τηλεόραση ενώ οι επίσημοι καλεσμένοι και οι συντελεστές της βραδιάς δείπνησαν στο News Café στο ξενοδοχείο Μeliton 5 αστέρων.