Στη ρωσική τουριστική αγορά η «Μυθική Πελοπόννησος»
20-03-2013 21:23
Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τη «Μυθική Πελοπόννησο» στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας «MITT 2013», στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, προβάλλοντας το… μυθικό τουριστικό της προϊόν στη ρωσική αγορά.
Για τα εγκαίνια της τουριστικής έκθεσης, που θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Μαρτίου, βρίσκεται στη Μόσχα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο οποίος ξενάγησε τον γενικό γραμματέα του ΕΟΤ Αναστάσιο Λιάσκο στο περίπτερο της Περιφέρειας.
Στις δηλώσεις του ο Πέτρος Τατούλης ανέφερε ότι «στόχος της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι να αποκτήσει αναγνωρίσιμη θέση στον διεθνή χάρτη του τουριστικού προϊόντος».
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών στη Μόσχα, με σκοπό όχι μόνο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος, αλλά και στην ανάδειξη των εξαιρετικής ποιότητας αγροτικών προϊόντων της Πελοποννήσου.